Συνελήφθη ηλικιωμένη για φωτιές στον Ωρωπό - Απολογείται την Τετάρτη
Συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα με την κατηγορία πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση για δύο πυρκαγιές στις 6 και 10 Αυγούστου, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωροπού Αττικής. Στη γυναίκα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.413,50 ευρώ.
Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προχώρησε στη σύλληψη ηλικιωμένης γυναίκας ως υπαίτιας για την πρόκληση πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα αφορά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής στις 6 και 10 Αυγούστου, ενώ της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.413 ευρώ.
Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κρανέα Πέλλας
Φωτιά στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47