Εκτροπή δρομολογίων πλοίων - Θα καταπλέουν στο Λαύριο αντί της Ραφήνας
Το λιμάνι του Λαυρίου
INTIME NEWSΣτο λιμάνι του Λαυρίου θα πραγματοποιούνται αναχωρήσεις και αξίφεις πλοίων που ήταν προγραμματισμένες για το λιμάνι της Ραφήνας.
Η απόφαση ελήφθη από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη και και κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Βορειοανατολική Αττική.
Η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων θα γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Ιράν: «Δεν μας κλονίζει η εξόντωση αξιωματούχων» - IDF: «Θα εξουδετερώσουμε και τον Χαμενεΐ»
22:45
ΚΟΣΜΟΣ
Προειδοποίηση από τον ΠΟΥ: Ο πόλεμος διαταράσσει το σύστημα υγείας του Ιράν
22:35
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ Ιράν: Η δολοφονία μεμονωμένων αξιωματούχων «δεν θα κλονίσει ουσιαστικά το σύστημα»
22:25
ΕΛΛΑΔΑ