Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους σε δήμους της Αττικής
Μετά τους δήμους Βριλησσίων, Ηρακλείου, Ηλιούπολης, Μοσχάτου-Ταύρου και Αγίου Δημητρίου, άλλοι τρεις δήμοι της Αττικής ανακοίνωσαν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, αλλά και για όσους βρίσκονται στη μάχη της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς.
- Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού θα συγκεντρώνει στο Δημαρχείο έως και την Τετάρτη 14 Αυγούστου, από τις 08:00 έως τις 20:00.
- Ο δήμος Δάφνης-Υμηττού στο Α' ΚΑΠΗ Δάφνης (Χρήστου Μιχαλόπουλου 65 & Βύρωνος), καθημερινά έως και την Παρασκευή 16 Αυγούστου από τις 08:00 έως τις 15:00.
- Ο δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Παπαδημητρίου 33) από αύριο Τρίτη (13/8) έως και την Παρασκευή 16 Αυγούστου από τις 08:30 έως τις 14:00.
Τα είδη που μπορούν οι πολίτες να προσφέρουν είναι εμφιαλωμένα νερά, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κεραλοιφή για εγκαύματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, μωρομάντηλα και είδη υγιεινής, γάζες, επίδεσμους, προστατευτικές μάσκες (υψηλής προστασίας) και για τα τετράποδα συσκευασμένη τροφή και τροφή για κουτάβια, λουριά οδηγούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο 112 για τους κατοίκους Δέσης Γέρακα: «Απομακρυνθείτε προς κέντρο και λεωφόρο Μαραθώνος»
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων
08:10
Το σοκ που άλλαξε την τηλεόραση: Γιατί το «Members Only» των Sopranos είναι αριστουργηματικό
07:56
Το ΠΑΣΟΚ επιμένει και προετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ανασχηματισμός και η στρατηγική Ανδρουλάκη
07:53
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το manual για τα χεράτα και τα φορετά
07:45