Διπλό θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο – Νεκροί δύο οδηγοί μοτοσικλετιστών
Μηχανή στο έδαφος μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
Βασίλης Παπαδόπουλος/ EurokinissiΔιπλό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Ρόδου, με θύματα δύο οδηγούς μοτοσικλετιστών.
Νεκροί είναι ένας 20χρονος και ένας 67χρονος από την περιοχή Καλυθιές του νησιού που έχασαν τις ζωές τους.
Σύμφωνα με την Rodiaki το διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στις 23.15 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Ρόδου και συγκεκριμένα στον κόμβο με Τσαΐρι επί της Ρόδου - Λίνδου, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο δίκυκλων.
Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση έχασε τη ζωή του πρώτα ο 20χρονος Ν.Π. ενώ λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Ρόδου έχασε τη ζωή του επίσης και ο 67χρονος Αντώνιος Γρηγοράς.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
SPONSORED
Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ο Μάριος Οικονόμου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων
22:32
Συνελήφθη ζευγάρι για τηλεφωνικές απάτες στην Καστοριά - 20.000 ευρώ η λεία
22:20
Αποθέωση για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ - Ντελίριο από σχεδόν 50.000 χιλιάδες θαυμαστές
22:09
«Eντός 24 ωρών η ανακοίνωση ΗΠΑ-Ιράν για το προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας» λένε αμερικανικά ΜΜΕ
21:57