Ασθενής γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Πάτρας
Περιστατικό βιαιοπραγίας εις βάρος νοσηλεύτριας καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα σε Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Εξωτερικός ασθενής της Μονάδας φέρεται να μη συμφωνούσε με μέρος της θεραπείας που θα του εφάρμοζαν και γρονθοκόπησε τη νοσηλεύτρια που τον κούραρε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής στην οποία υπάγεται η συγκεκριμένη Μονάδα κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση του νοσοκομείου, ζητώντας την προστασία του θύματος, αλλά και γενικότερα τη λήψη μέτρων. Φαίνεται όμως ότι δεν ελήφθησαν μέτρα -πέραν της παρουσίας της ασφάλειας η οποία έχει περιθώριο παρέμβασης μέχρι ενός σημείου- καθώς ο ίδιος ασθενής φέρεται να επανήλθε την επόμενη μέρα με τις ίδιες άγριες διαθέσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι η νοσηλεύτρια απευθύνθηκε και στη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, προκειμένου να την ενημερώσει για το συμβάν και να ζητήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο κάλυψη, αλλά δεν έγινε άμεσα δεκτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελεύθεροι οι γονείς του 3χρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στον Ασπρόπυργο
Εκκενώνεται προληπτικά το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ»
ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες - Προσοχή στις πληρωμές
06:00
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00