ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες επανηλεκτροδότησης στις πυρόπληκτες περιοχές
Πυλώνας της ΔΕΗ
INTIMEΣτην ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχής της Βορειοανατολικής Αττικής, προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ, αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/08).
Με ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι χθες συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες και συγκεκριμένα αναφέρει:
«Σήμερα συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο Μέσης Τάσης στην περιοχή Νταού Πεντέλης- όπου είχαν προκληθεί και οι περισσότερες ζημιές από τις πυρκαγιές - και οι οποίες ολοκληρώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους αυτή την ώρα.
Στο εξής όλο το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ θα εργαστεί για την αποκατάσταση ζημιών στη Χαμηλή Τάση για την επανηλεκτροδότηση των περίπου 400 πελατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε όλες τις περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές.
Υπενθυμίζεται εξάλλου πως για την ασφαλή τους επανηλεκτροδότηση, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά την ορθή και ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρικών τους εγκαταστάσεων. Ειδικά για τα κτίρια ή οικίες που έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά, η επανασύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά από την έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), που θα πρέπει να υποβληθεί προηγουμένως στον διαχειριστή».
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00