Κρήτη: Νεαρός τουρίστας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIMEΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας νεαρός τουρίστας που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε στην Χερσόνησο.
Πρόκειται για 22χρονο από την Γερμανία ο οποίος χθες τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του δωματίου του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει για τις διακοπές του στην Κρήτη.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου. Ο 22χρονος τουρίστας βρισκόταν στο μπαλκόνι του δωματίου του στον δεύτερο όροφο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive ο 22χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή.
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ CNN GREECE : Πρωτοχρονιά με κακοκαιρία εξπρές: Σήμερα η πιο κρύα μέρα του χειμώνα - Εντυπωσιακή άνοδος 10 βαθμών από το Σάββατο
07:05
Καιρός: Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο, χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά
07:00
Ποια διόδια αυξάνονται από σήμερα 1/1 - Πόσο κοστίζει πλέον η διέλευση
06:30
ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
06:00