Ομολόγησε ο ανιψιός για την δολοφονία της 62χρονης στα Ιωάννινα
Σύλληψη (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΟμολόγησε την δολοφονία της 62χρονης θείας του που εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (16/8) νεκρή στο σπίτι της στον Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος ανιψιός του θύματος ήταν και εκείνος που ειδοποίησε τις τοπικές Αρχές.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα τον ανέκρινε, όπως μετέδωσε το epiruspost, ενώ στο «μικροσκόπιο» έβαλαν το όχημά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να την επισκεπτόταν συχνά ενώ κατά καιρούς διέμενε στο σπίτι της.
Νωρίτερα, στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η σορός της γυναίκας έφερε τραύματα από καραμπίνα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, όπως μετέδωσε το epirusgate.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τι δείχνει η αυτοψία του ιατροδικαστή για την 62χρονη - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή 62χρονη στα Ιωάννινα - Φέρει τραύματα από καραμπίνα
ΚΟΣΜΟΣ
Τζον Όσοφ: «Η Τζόρτζια τα κατάφερε» - Το μήνυμα μετά την επανεκλογή του
05:09
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αναταράξεις στις αγορές μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ
04:57
ΚΟΣΜΟΣ
Οι μάχες για τις έδρες σε Βουλή και την Γερουσία των ΗΠΑ - Δείτε τους χάρτες
04:51
ΚΟΣΜΟΣ
Ιστορική ανατροπή στο Τέξας: Ο Δημοκρατικός Ταλαρίκο «κλειδώνει» τη νίκη στη μάχη της Γερουσίας
04:44
ΚΟΣΜΟΣ