Ομολόγησε ο ανιψιός για την δολοφονία της 62χρονης στα Ιωάννινα
Σύλληψη (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΟμολόγησε την δολοφονία της 62χρονης θείας του που εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (16/8) νεκρή στο σπίτι της στον Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος ανιψιός του θύματος ήταν και εκείνος που ειδοποίησε τις τοπικές Αρχές.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα τον ανέκρινε, όπως μετέδωσε το epiruspost, ενώ στο «μικροσκόπιο» έβαλαν το όχημά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να την επισκεπτόταν συχνά ενώ κατά καιρούς διέμενε στο σπίτι της.
Νωρίτερα, στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η σορός της γυναίκας έφερε τραύματα από καραμπίνα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, όπως μετέδωσε το epirusgate.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τι δείχνει η αυτοψία του ιατροδικαστή για την 62χρονη - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή 62χρονη στα Ιωάννινα - Φέρει τραύματα από καραμπίνα
ΧΡΗΜΑ
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
ΚΟΣΜΟΣ