Διπλό μέτωπο φωτιάς στην Εύβοια - Καίει στα Μεσοχώρια και στους Ζάρακες
Κατάσβεση φωτιάς (φωτογραφία αρχείου)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSIΔύο φωτιές σε διαφορετικές περιοχές ξέσπασαν το πρωί του Σαββάτου (17/08) στην Εύβοια με την πρώτη να ξεσπά μετά τις επτά στα Μεσοχώρια καίγοντας δασική έκταση και την δεύτερη λίγη ώρα αργότερα στους Ζάρακες.
Στους Ζάρακες καίγεται επίσης δασική έκταση και για την κατάσβεση της έχουν κινητοποιηθεί 56 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 1 τμήμα πεζοπόρων ενώ παράλληλα έχουν «σηκωθεί» και εναέρια μέσα και ειδικότερα 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Λίγο νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στην περιοχή Τσακαίοι Μεσοχωρίων.
Στο σημείο της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις επτά και μισή το πρωί έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες.

Από την φωτιά στην Εύβοια
evimaΣτην δασική έκταση που έχει τυλιχθεί στις φλόγες επιχειρούν Πυροσβεστικές Δυνάμεις από την Κάρυστο, το Αλιβέρι και τη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο σημείο βρίσκονται 17 οχήματα με 48 πυροσβέστες 1 πεζοπόρο τμήμα καθώς και δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Οι φλόγες της πυρκαγιάς στη νότια Εύβοια
evimaSPONSORED
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00