Πρέβεζα: Επιχείρηση διάσωσης τριών πεζοπόρων σε μονοπάτι στις Πύλες του Άδη
Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ
ΑΠΕΣυναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Πρέβεζας και την 5η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και την διάσωση τριών πεζοπόρων που βρίσκονται σε ορειβατικό μονοπάτι ανάμεσα στις Πύλες του Άδη και την κοινότητα Γλυκής.
Οι τρεις άνδρες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/8) πεζοπορία όμως ο ένας από αυτούς παραπάτησε, γλίστρησε και τραυματίστηκε στο πόδι του.
Ευτυχώς κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις αρχές και άμεσα κινητοποιήθηκαν 5 οχήματα με 18 πυροσβέστες από την Πρέβεζα, την 5η Ε.Μ.Α.Κ., και την 5η Ε.ΜΟ.Δ.Ε.
Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη και οι πεζοπόροι σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά όμως πιθανόν αφυδατωμένοι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης τουρίστα που τραυματίστηκε σε πεζοπορία στα Σφακιά Χανίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέος γύρος στην κόντρα Φλωρίδη - Βελόπουλου για τα Τέμπη: Τα οστά ανήκουν σε ζώα -Γνωστό από το 2024
18:08
ΕΛΛΑΔΑ
Έως τις 23 Οκτωβρίου οι δηλώσεις ζημιών επιχειρήσεων από την κακοκαιρία στη Ρόδο
18:01
ΕΛΛΑΔΑ
Εκδήλωση Justice Watch για εξομάλυνση σχέσεων δικαστών και δικηγόρων - Αντίδραση της Ένωσης Δικαστών
17:52
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο ατύχημα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Αναφορά για δύο τραυματίες
17:50
ΕΛΛΑΔΑ