Πήλιο: Στο νοσοκομείο οκτάχρονο παιδί που έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού
Διάδρομος νοσοκομείου
EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε στη Ζαγορά Πηλίου το Σάββατο (17/08), όταν ένα παιδί ηλικίας 8 ετών έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, το ατύχημα συνέβη την ώρα που το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή. Από την πτώση, τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Εσπευσμένα, οι γονείς του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας από όπου κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Βόλου εξαιτίας του τραύματος στο κεφάλι.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο αυτί του παιδιού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Tραγωδία στη Χαλκιδική: Nεκρό 8χρονο αγόρι - Κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του
ΚΟΣΜΟΣ
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
ΚΟΣΜΟΣ
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
CULTURE
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ