Μετά τα καλοκαιρινά μπουρίνια, έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Η αστάθεια περιορίζεται σταδιακά και η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά από την Πέμπτη. Παράλληλα, θα εδραιωθεί στο Αιγαίο μελτέμι το οποίο όμως δεν φαίνεται ότι θα ξεπερνά γενικά τα 6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, την Τετάρτη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη, ανατολική Θεσσαλία και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε τοπικές μπόρες κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε μπόρες μες την ημέρα. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.
Την Πέμπτη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μπόρες το μεσημέρι στα ορεινά. Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 36 βαθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Κεραυνοί και χαλάζι τις επόμενες ωρες
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00