Ρέθυμνο: Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων
Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΈνας αλλοδαπός συνελήφθη στο Ρέθυμνο, κατηγορούμενος ότι είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ από δωμάτια ξενοδοχείων.
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου και στη σύλληψη ενός αλλοδαπού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, το χρονικό διάστημα 12 -19 Αυγούστου είχε αφαιρέσει από δωμάτια ξενοδοχείων συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.080 ευρώ, κοσμήματα αξίας 17.100 ευρώ και ένα χρηματοκιβώτιο.
Από αστυνομικούς της Ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο όπου διαμένει ο αλλοδαπός κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, είδη ρουχισμού και εργαλεία.
Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συμμορία ανηλίκων έκλεβε σακίδια από λουόμενους στην παραλία της Λούτσας
Συνελήφθη συνοριοφύλακας για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από συναδέλφους του
Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ προσποιούμενοι τους τεχνικούς
Η Κίνα προειδοποιεί ότι οι δασμοί του Τραμπ θα μπορούσαν να βλάψουν τους τους εμπορικούς δεσμούς
23:20
Τραμπ: «Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
23:09
Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για θανάτους αμάχων- Αρνείται τις κατηγορίες η Ισλαμαμπάντ
22:57
Για τη χερσαία επιχείρηση στο Λίβανο ανησυχούν Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Καναδάς και Ιταλία
22:49