Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ηραίο, κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου
Ανανεώθηκε:
Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου το βράδυ της Πέμπτης (22/8) και συγκεκριμένα στο Ηραίο της Σάμου, κοντά στον Κάμπο Χώρας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά, η οποία προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στον αερολιμένα «Αρίσταρχος ο Σάμιος», τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 11 το βράδυ.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η φωτιά ξέσπασε στο Ηραίο της Σάμου, στην περιοχή του beach bar Maredeus. Οπως μεταδίδει το samos24.gr η φωτιά ξεκίνησε σε καλαμιές με κατεύθυνση προς τον αρχαιολογικό χώρο.

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 14ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα και αρκετοί εθελοντές, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Θεσπρωτία
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Μαυρατζαίοι στη Σάμο
Κικίλιας: «Δύσκολες συνθήκες το επόμενο τριήμερο» - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11