Νεκρός σε παραλία της Ρόδου εντοπίστηκε ο 48χρονος Βρετανός
ΕΚΑΒ σε παραλία (Φωτογραφία Αρχείου)
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΠτώμα εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στην παραλία Παραδεισίου της Ρόδου.
Από τις πρώτες ενδείξεις οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 48χρονο Βρετανό του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί χθες το μεσημέρι στην Θεολόγο όταν είχε πάει για μπάνιο στην παραλία με την ανιψιά του.
Το πτώμα δεν έφερε ρούχα και εντοπίστηκε από κάτοικο του Παραδεισίου ο οποίος ειδοποίησε Λιμενικό, Αστυνομία και την ομάδα του Silver Alert η οποία είχε δραστηριοποιηθεί από την πρώτη στιγμή για την αναζήτηση του 48χρονου) στελέχη των οποίων έφθασαν λίγο αργότερα στο σημείο.
Αμέσως μετά κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής ο οποίος και πιστοποίησε το θάνατο του. Ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική αρχή και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για πνιγμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγνοείται Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο - Σε συναγερμό οι Αρχές
Συνεχίζεται το «ράλι» στις τιμές των καυσίμων - Φόβοι για ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά (vid)
09:45
Τραμπ: Το Ισραήλ δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πυρηνικό όπλο κατά του Ιράν
09:44
«Dune: Μέρος Τρίτο»: Οι πρώτες αφίσες αποκαλύπτουν τον «κακό» Ρόμπερτ Πάτινσον
09:37
Ιρανικά ΜΜΕ: Πύραυλος εκτοξεύτηκε κοντά στο γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
09:28