Κικίλιας: Χωρίς ενεργή εστία η φωτιά στον Όλυμπο
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας (Φωτογραφία αρχείου)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣΧωρίς ενεργή φλόγα είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (25/8) στον Όλυμπο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:
«Ρίψεις εναέριων σε φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί από κεραυνό στον Όλυμπο, καίγοντας υπόροφη βλάστηση σε βαθιά, δύσβατη και δυσπρόσιτη χαράδρα. Τα ελικόπτερα, οι δασοκομάντος από Θεσσαλονίκη και τα πεζοπόρα τμήματα από Λιτόχωρο και Κατερίνη, μαζί με τον δασάρχη Πιερίας κ. Παπαπέτρου, κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες και πέτυχαν η φωτιά να μην έχει πλέον ενεργή φλόγα. Οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεσή της».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα (26/08) σε 10 περιοχές - Δείτε τον χάρτη
Πυρκαγιά στον Όλυμπο σε δύσβατο σημείο - Ρίψεις από αέρος με ελικόπτερο
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πλαγιές του Γράμμου - Εντοπίστηκαν νεκρά ζώα και 157 φόλες (pics)
17:49
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ» ισχυρίζεται ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ιράν και Ισραήλ
17:40
Παναγόπουλος: «Θα δώσω στοιχεία για τη στημένη υπόθεση - Να φοβούνται όταν η φούσκα σπάσει»
17:34
Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία
17:28