Μαίνεται για τέταρτη μέρα η φωτιά στο Παγγαίο Όρος - Επιχειρούν πάνω απο 220 πυροσβέστες
Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά στο Παγγαίο και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που παραμένουν στο σημείο έχουν αυξηθεί.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πλέον επιχειρούν 228 πυροσβέστες με 25 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 46 υδροφόρα οχήματα και μέχρι τη δύση του ηλίου 15 εναέρια μέσα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, η πυρκαγια έχει οριοθετηθεί στα βόρεια και τα ανατολικά αλλά δεν έχει ελεγχθεί καθως τα δύσβατα μονοπάτια δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.
Η Πυροσβεστική εκτιμά ότι η φωτιά θα καίει για ημέρες ακόμα και μάλιστα τονίζουν ότι ακόμα και εάν οριοθετήσουν την μεγάλη πυρκαγιά, θα είναι πολύ δύσκολο να την ελέγξουν σύντομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Φλώρινα - Επιχειρούν τρία αεροσκάφη
ΕΛΛΑΔΑ
Μία σύλληψη στα Χανιά για πρόκληση πυρκαγιάς από πρόθεση σε δασική έκταση
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25
ΕΛΛΑΔΑ
Έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού
17:13
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο
17:04
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52
ΕΛΛΑΔΑ