Καβάλα: Μαίνεται για πέμπτη ημέρα η φωτιά στο Παγγαίο Όρος
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕΜαίνεται για πέμπτη ημέρα η φωτιά στο Παγγαίο Όρος στην Καβάλα, έχοντας κάψει περισσότερα από 12.000 στρέμματα δασικής έκτασης με χαμηλή βλάστηση.
Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν οκτώ εναέρια μέσα, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, ενώ στην περιοχή βρίσκονται 280 πυροσβέστες, 46 οχήματα και 25 πεζοπόρα τμήματα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν κάτοικοι και εθελοντές από τα γύρω χωριά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν δύο ενεργά μέτωπα το ένα πάνω από Μεσορόπη – Πλατανότοπο Καβάλας και το άλλο στο Ροδολίβος Σερρών.
Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, με τη φωτιά να καίει σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην κορυφή του Παγγαίου στην Καβάλα
ΕΛΛΑΔΑ
Καβάλα: Φωτιά στο Αυγό Παγγαίου
ΚΟΣΜΟΣ
Αγωγός πετρελαίου σε ρωσικό λιμάνι υπέστη ζημιές έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
08:51
ΧΡΗΜΑ
«Ασπίδα» στην ενεργειακή κρίση το πάγωμα των τιμολογίων, οι επιδοτήσεις και το πλαφόν στα καύσιμα
08:48
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν λέει ότι κατέρριψε αμερικανικό αεροσκάφος που αναζητούσε τον πιλότο - «Είναι σώος και ασφαλής» το μήνυμα Τραμπ
08:38
ΚΟΣΜΟΣ
Μελέτη για το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί αποκαλύπτει το πώς «διαβάζουμε» τους άλλους ανθρώπους
08:30
ΕΛΛΑΔΑ