ΕΛΛΑΔΑ

Ψεύτικη ιστορία τα περί απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών

Ψεύτικη ιστορία τα περί απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών
EUROKINISSI

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ήταν πολύ επιφυλακτικοί για τα όσα έλεγε ο 13χρονος για την απόπειρα απαγωγής του.

Όπως αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους του τμήματος ανηλίκων της ασφαλείας Αττικής όλα ήταν ένα παιδικό ψέμα και μια ιστορία που έπλασε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την " ιστορία" του 13 χρόνου χθες το μεσημέρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει τον ίδιο και την 9χρονη αδελφή του και να τους βάλουν μέσα σε ένα λευκό βαν.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν κενά και ασάφειες στα όσα έλεγε το παιδί.

Από τις έρευνες στην περιοχή δεν εντοπίστηκε λευκό βαν αλλά και ούτε κάποιος άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που περιέγραφε το παιδί.

Η είδηση πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και η φημολογία για απαγωγή παιδιών σκόρπισε την ανησυχία και το φόβο σε γονείς.

Όμως τελικά όταν ο νεαρός μαθητής αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η ιστορία του ήταν ψεύτικη καθώς πολλές φορές είχε ακούσει τη μητέρα του να του δίνει συμβουλές για να προσέχει στο δρόμο.

Ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι του μετά την κατάθεση του στο ανηλίκων ενώ αστυνομικοί θα ενημερώσουν την εισαγγελία για την υπόθεση και για το αν πρέπει να διαταχθεί έρευνα για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ