Χειροπέδες στον 36χρονο πυροσβέστη για ενδoοικογενειακή βία στον Πολιχνίτο Μυτιλήνης
Συνελήφθη στον Πολιχνίτο, κοντά στον κόλπο της Καλλονής, στη Μυτιλήνη, ο 36χρονος πυροσβέστης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας καθώς την Κυριακή το βράδυ χτύπησε ασχημα τη σύντροφό του στο πρόσωπο μπροστά στο δίχρονο παιδί τους, μέσα στο αυτοκίνητο.
Για τον 36χρονο που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το πυροσβεστικό σώμα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής.
Η σύντροφός του τον είχε καταγγείλει άλλες δύο φορές, ενώ από το 2020 έως το 2023 είχε συνολικά τέσσερις καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.
Ο πυροσβέστης έχει απασχολήσει άλλες 4 φορές τις αστυνομικές αρχές Μυτιλήνης και Πολίχνιτου μετά από καταγγελία εις βάρος του, για ενδοοικογενειακή βία από το 2020 έως το 2023, όχι μόνο από την τωρινή αλλά και απο προηγούμενες συντρόφους του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγραφεί και περιστατικό βίας και με συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οπαδική βία: Επίθεση δύο μηχανόβιων κατά 25χρονης στο Περιστέρι
Ελεύθεροι με όρους δύο αλλοδαποί για την επίθεση σε ζευγάρι Ολλανδών τουριστών
Στην φυλακή ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 16χρονης στον Κολωνό
Κλιμακώνουν οι αγρότες εν μέσω της συνάντησης στο Μαξίμου: Μπλόκα σε Νίκαια, Μάλγαρα, Μουδανιά
16:29
Θεοδωρικάκος: «Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της Διασποράς»
16:28
Νότια Κορέα: Θανατική ποινή η εισήγηση της εισαγγελίας για τον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ
16:27
Αγρότες Δ. Αχαΐας κατά συναδέλφων τους: Υποκινούμενοι κομματικά προσήλθαν στον διάλογο
16:17