Συνελήφθη 18χρονη με την κατηγορία ότι βίασε 20χρονο στη Θεσσαλονίκη - Αρνείται την πράξη
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της Aστυνομίας
EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣυνελήφθη 18χρονη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία 20χρονου ότι τον βίασε. Σε βαρός της απαγγέλθηκε ποινική δίωξη.
Η πράξη φέρεται να τελέστηκε το απόγευμα της περασμένη Τρίτης σε εγκαταλελειμμένη οικία, βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Ο 20χρονος απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η 18χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του, λόγω προηγούμενης κατανάλωσης αλκοόλ, και ενώ ο ίδιος δεν επιθυμούσε την σεξουαλική συνεύρεση εκείνη επέμεινε, όπως υποστηρίζει ο νεαρός.
Η εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον της ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.
Βέβαια, η ίδια η 18χρονη αρνείται την πράξη.
SPONSORED
Χρυσοχοΐδης για Παλαιστίνιο: Δεν υπάρχουν μοναχικοί λύκοι - Στρατηγική στροφή της Χαμάς
16:09
Πατέρας καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε το ανήλικο παιδί του στη Σύρο
16:03
Μουντιάλ: Προειδοποίηση OHE για ακραία ζέστη που «θα γράψει ιστορία»
15:54
ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: «Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα - Εκλογές για να ανασάνει η χώρα»
15:47