Πλημμύρισε οικισμός στο Ηράκλειο από την έντονη βροχόπτωση
Ζημιές από την έντοινη βροχόπτωση στην παραλία του οικισμού Παλαιοκάστρου στον δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης
cretalive.grΠλημμύρισε ο οικισμός του Παλαιόκαστρου του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στη διάρκεια της νύχτας, από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια παρασύροντας τρία αυτοκίνητα ενώ πλημμύρισε και η μισή παραλία της περιοχής.
Η κινητοποίηση των αρχών και των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου είναι μεγάλη και καθαρίζονται οι δρόμοι και η παραλία από τα φερτά υλικά και τις λάσπες, όπως δήλωσε στο Cretalive ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.
Η έντονη βροχόπτωση ξύπνησε μνήμες από τις φονικές πλημμύρες του 2022, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ούτε τραυματισμοί ούτε ζημιές στις υποδομές του οικισμού.
Εκτός από τα αυτοκίνητα, το νερό παρέσυρε κάδους απορριμμάτων, ομπρέλες και ξαπλώστες από την παραλία, ενώ ζημιές υπέστη μια ταβέρνα της περιοχής.
Τσίπρας με Δούκα σε παρουσίαση βιβλίου για τον Γιάννη Μπουτάρη: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον νέο πολιτικό φορέα
08:40
Συμφόρηση σε Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί άξονες της Αττικής
08:36
Χαϊδάρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του σχολείου της - Πώς συνέβη το σοβαρό περιστατικό
08:35
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Τελευταία ευκαιρία» για συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν πριν λήξει η εκεχειρία - Τραμπ: «Αν δεν προσέλθουν, θα υποστούν τις συνέπειες»
08:26