Γυναίκα έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την επιβίβασή της σε πλοίο
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έπεσε γυναίκα στην προσπάθειά της να προλάβει το πλοίο που αναχωρούσε εκείνη την ώρα.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιβίβασης επιβατών στο πλοίο Διαγόρας, τα ξημερώματα της Κυριακής στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα η 71χρονη γυναίκα, γλίστρησε κατά την προσέγγισή της από την προβλήτα στον καταπέλτη του πλοίου και έπεσε στη θάλασσα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Αμέσως, στη θάλασσα έπεσαν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου καθώς και ένας ιδιώτης, για να την βοηθήσουν.
Η 71χρονη ανασύρθηκε, καλά στην υγεία της, και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
ΕΛΛΑΔΑ
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ