Λάρισα: Γείτονες εντόπισαν νεκρό 65χρονο μέσα στο σπίτι του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)Σε κατάσταση σοκ είναι οι κάτοικοι μιας συνοικίας στην πόλη της Λάρισας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 65χρονου άνδρα μέσα στο σπίτι του κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με το Onlarissa το μεσημέρι της Κυριακής (01/09) στην συνοικία του ΑΤΑ σήμανε συναγερμός όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για έναν νεκρό άνδρα στο σπίτι του, τον οποίο εντόπισαν οι γείτονες.
Ο περίπου 65 ετών άνδρας είχε ραντεβού με τους γείτονες και φίλους του για πρωινό καφέ, και όταν δεν εμφανίστηκε ποτέ, άρχισαν να τον αναζητούν εναγωνίως.
Τελικά εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας του, ενώ ειδοποιήθηκαν τόσο η αστυνομία όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τoυ άτυχου άνδρα.
Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 65χρονου.
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59