Απορρίφθηκε και η νέα αίτηση αποφυλάκισης του Τζώρζη Κουτσολιούτσου για την υπόθεση της Folli Follie
Φρένο στην αποφυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για την υπόθεση της Folli Follie έβαλε το αρμόδιο δικαστήριο καθώς απέρριψε νέα αίτηση του.
Η απόφαση ελήφθη παρότι η εισαγγελέας είχε εισηγηθεί να γίνει δεκτή η αναστολή εκτέλεσης της ποινής να απελευθερωθεί με περιοριστικούς όρους.
Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ζήτησε πριν λίγες ημέρες την αποφυλάκισή του, αιτούμενος την κατ’ οίκον έκτιση της ποινής ή την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, όπως το βραχιολάκι.
Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει παρόμοιο αίτημα τον περασμένο Ιούνιο, όταν και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ανακοίνωσε ότι του επιβάλλει ποινή κάθειρξης 11 ετών για την υπόθεση της Folli Follie. Όμως το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα, καθώς θεώρησε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος υπάρχει κίνδυνος να διαπράξει παρόμοιες πράξεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Folli Follie: Την ενοχή του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ζήτησε η εισαγγελέας
SPONSORED
Στην αμερικανική βάση της Σούδας η Αμερικανίδα πρέσβης Κίμπερλι Γκιλφόιλ
23:24
«Πράσινο φως» από την Γερουσία για τον διορισμό του Κέβιν Γουόρς στο διοικητικό συμβούλιο της Fed
23:12
Παραπλανητικά SMS με «βιτρίνα» τον ΟΑΣΑ - Προβάλουν οικονομικές οφειλές και πρόστιμα (pics)
23:01
Τραμπ: «Πλησιάζει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία»
22:50