Στις 12.30 σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη - Η επιθυμία της οικογένειας

Ο Δάνης Κατρανίδης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣΤο «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, (05/09) στο κοιμητήριο Ζωγράφου η οικογένεια, οι φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη ο οποίος πέθανε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών.
Ο ηθοποιός που είχε αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, η οικογένεια του Δάνη Κατρανίδη επιθυμεί, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
«Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)» αναγράφεται στην ανάρτηση.
Ο Δάνης Κατρανίδης υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής για περισσότερα από σαράντα χρόνια στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη,και στο θέατρο.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συνεργάτες και συναδέλφους του όσο και στο κοινό που παρακολουθούσε την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.

Νίκος Ανδρουλάκης: Πάρτι αδιαφάνειας από την κυβέρνηση με φάμπρικα απευθείας αναθέσεων (vid)
12:37
Βόλος: Συναγερμός για φωτιά κοντά στο δάσος της Σουρβιάς - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
12:35
Τρίκαλα: Επιχείρηση διάσωσης 14χρονου στον Πηνειό - Αγνοούνταν έξι ώρες (vid)
12:26
Ερντογάν για αφοπλισμό PKK: «Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο για την Τουρκία, ο τρόμος τελειώνει»
12:15