Κοζάνη: Συνελήφθη 82χρονος για κατοχή και διακίνηση 30 κιλών ακατέργαστης κάνναβης
Οι κατασχεθέντες ποσότητες από την αστυνομία
Ελληνική ΑστυνομίαΈνας 82χρονος συνελήφθη στην Κοζάνη για κατοχή και διακίνηση 30 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.
Η σύλληψή του έγινε τα προηγούμενα 24ωρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο ηλικιωμένος (ημεδαπός) οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διαπιστώθηκε να μεταφέρει ταξιδιωτικό σάκο με 26 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 30 κιλών και 10 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, όπως επίσης το παραπάνω όχημα- ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ ο 82χρονος παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΕΛΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που έστησε φυτεία κάνναβης στα Χανιά
Σύλληψη για ναρκωτικά στα Χανιά: Κατασχέθηκαν κάνναβη και χρήματα
SPONSORED
Ελλάδα - Ιταλία 0-1: Η «γαλανόλευκη» άφησε υποσχέσεις παρά τη φιλική ήττα
23:58
Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης για τον Πάπα Λέοντα
23:47
Τουρκική παρενόχληση δια ασυρμάτου στο αεροσκάφος του Δένδια - Κατευθυνόταν στην Κύπρο
23:40
«Ακούω Slipknot για να κοιμηθώ»: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η αγάπη του για τη Metal
23:36