Θεσσαλονίκη: Σκύλος δάγκωσε δύο άτομα - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του
Σκύλος
Unsplash/ Φωτογραφία αρχείουΧειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε ιδιοκτήτρια σκύλου στο Ωραιόκαστρο Χαλκιδικής ο οποίος δάγκωσε δύο άτομα στέλνοντας τα στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι αρχές συνέλαβαν μια 49χρονη γυναίκα της οποίας ο σκύλος διέφυγε από την αυλή του σπιτιού της και δάγκωσε έναν 20χρονο και μία 57χρονη.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την voria τις πρωινές ώρες χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου συνέλαβαν 49χρονη ημεδαπή, διότι σκύλος ιδιοκτησίας της διέφυγε από την αυλή του σπιτιού της και προκάλεσε δαγκωματιές σε 20χρονο διερχόμενο ημεδαπό και 57χρονη αλλοδαπή
Οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Στη συλληφθείσα βεβαιώθηκαν σχετικά διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 1.900 ευρώ και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12