ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν υπάλληλο της ΔΕΗ στη Ζάκυνθο

Χτύπησαν υπάλληλο της ΔΕΗ στη Ζάκυνθο
Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Υπάλληλος της ΔΕΗ, επανασύνδεσε την παροχή του ρεύματος που είχε κοπεί λόγω οφειλών και κατέληξε ξυλοκοπημένος στο νοσοκομείο.

Πριν από λίγες μέρες υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο που είχε οφειλές προς τη ΔΕΗ.

Αντί να διακόψει την παροχή στο σπίτι του οφειλέτη έκοψε το ρεύμα στην επιχείρησή του και όταν επέστρεψε να για να επανορθώσει δέχθηκε επίθεση από τον επιχειρηματία και άλλο άτομο.

Η ΔΕΗ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της επίθεσης σε βάρος εργαζόμενου του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) τονίζοντας ότι παρόμοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τυγχάνουν της καθολικής καταδίκης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ ο εργαζόμενος δέχθηκε εγκληματική επίθεση και βάναυση κακοποίηση από καταναλωτή - ιδιοκτήτη βενζινάδικου μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του, αμέσως μετά την επανασύνδεση της κομμένης λόγω οφειλών παροχής του.

Η επιχείρηση εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των ενόχων και την προστασία των εργαζομένων για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ