Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 64χρονου που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου
Φωτογραφία αρχείου
PixabayΈνας 64χρονος καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα μία 18χρονη επιβάτιδα αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.
Όταν η νεαρή (ημεδαπή) αντιλήφθηκε την παράνομη βιντεοσκόπηση ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τρένου, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.
Μόλις, η αμαξοστοιχία έφτασε στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 64χρονο.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Η ώρα του ανακριτή για 45χρονο που βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που έκανε μπάνιο
ΕΛΛΑΔΑ
Κηφισιά: Σύλληψη ηλικιωμένου για βιντεοσκόπηση ανήλικης μέσα σε λεωφορείο
ΕΛΛΑΔΑ
Pizza Fan: «Μην λες αυτές τις λέξεις» - Νέοι διάλογοι για «μαύρη μισθοδοσία» και «ταμείο 400.000»
13:12
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνό της- Παρόντες ο σύζυγος και ο γιος της
13:03
ΚΟΣΜΟΣ
Δριμεία επίθεση Τραμπ σε Ομπάμα: «Ήταν ένας εντελώς ανίκανος πρόεδρος»
12:49
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ουκρανία χωρίς εναλλακτική απέναντι στο Starlink - Γιατί η Ευρώπη δεν μπορεί να το αντικαταστήσει
12:29
ΕΛΛΑΔΑ