Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 64χρονου που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου
Φωτογραφία αρχείου
PixabayΈνας 64χρονος καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα μία 18χρονη επιβάτιδα αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.
Όταν η νεαρή (ημεδαπή) αντιλήφθηκε την παράνομη βιντεοσκόπηση ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τρένου, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.
Μόλις, η αμαξοστοιχία έφτασε στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 64χρονο.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Η ώρα του ανακριτή για 45χρονο που βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που έκανε μπάνιο
ΕΛΛΑΔΑ
Κηφισιά: Σύλληψη ηλικιωμένου για βιντεοσκόπηση ανήλικης μέσα σε λεωφορείο
ΧΡΗΜΑ
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
ΕΛΛΑΔΑ