Γνώριμος της Πυροσβεστικής ο εμπρηστής δύο πυρκαγιών στη Ζάκυνθο
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης δύο πυρκαγιών στις περιοχές Καταλούπου και Αγαλάς της Ζακύνθου ένας άνδρας που φέρεται να είναι γνώριμος των πυροσβεστικών Αρχών.
Ο συγκεκριμένος ευθύνεται για τις δύο πυρκαγιές έκαψαν πάνω από 80 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης και μέρος αναγεννώμενου δάσους, στην περιοχή του Καταλούπου.
Ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες πυρκαγιές στο νησί το φετινό καλοκαίρι. Ο άνδρας Ζακυνθινής καταγωγής, είχε συλληφθεί πριν μερικά χρόνια για πυρκαγιές στην περιοχή του Αργασίου και είχε προφυλακιστεί για 18 μήνες, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση με μαχαίρι σε βάρος πυροσβεστών.
Στον συλληφθέντα για τις δυο πυρκαγιές που συνελήφθη , επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 4.387,50 και 4.935,94 ευρώ αντίστοιχα.
Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια .
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00