Συνελήφθη 28χρονος για πυρκαγιά από πρόθεση στη Σάμο
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕΣτη σύλληψη ενός 28χρονου άνδρα προχώρησαν χθες Πέμπτη (6/9) οι αρμόδιες αρχές, ως υπαιτίου πρόκλησης δασικής πυρκαγιάς από πρόθεση στη Σάμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε κοντά σε ένα αυτοκίνητο και επεκτάθηκε σε δασική έκταση, ενώ είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ δύο ατόμων.
Ειδικότερα, ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΠΥ) Σάμου, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης δασικής πυρκαγιάς, από πρόθεση, στην θέση «Αυλάκια» του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, ενώπιον της ανακρίτριας Σάμου, προκειμένου να απολογηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 64χρονος που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου
Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για ξυλοδαρμούς - Χτυπούσε τις πρώην συζύγους του και την σύντροφο του
SPONSORED
Μουσικό πρόγραμμα ABBA στο Λονδίνο: «Ενθαρρύνοντας τους νέους στις παραστατικές τέχνες»
13:25
CNNi: Γιατί τα Στενά του Ορμούζ είναι το μεγάλο «όπλο» του Ιράν - Τα «διόδια» και το κόστος
13:16
Ο Γκαρθ Μπρουκς στοχεύει στην πώληση του μουσικού καταλόγου του έναντι 2 δισ. δολαρίων
13:13
Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς κοντά στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι
13:03