Λιβαδειά: Τρένο έσερνε γυναίκα που πιάστηκε στις πόρτες - Δύο συλλήψεις, παρέμβαση εισαγγελέα
Ανανεώθηκε:
Τρένο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSIΠαραλίγο τραγωδία κόντεψε να σημειωθεί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Οταν το τρένο ξεκίνησε, έσερνε και τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lamianow.gr, το περιστατικό είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.
Τελικά διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε μόνο ελαφρά τραύματα, πέρα από το σοκ που υπέστη.
Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς τη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα.
Ο μηχανοδηγός και ο επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λιβαδειά: 32χρονη κατήγγειλε ψευδή βιασμό - Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29