Πρέβεζα: Έκλεψαν ηλικιωμένο, έκαναν αγορές με την κάρτα του και «σήκωσαν» μετρητά
Ανανεώθηκε:
Ηλικιωμένος
PIXABAYΤις οικονομίες και την τραπεζική κάρτα ηλικιωμένου έκλεψαν στην Πρέβεζα δυο αδίστακτες γυναίκες με συνεργό έναν ακόμη άνδρα.
Οι γυναίκες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, του έπιασαν την κουβέντα και όσο η μια τον απασχολούσε, η άλλη του άρπαξε 700€ και την τραπεζική του κάρτα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Μετά ανενόχλητες, παρέα με τον συνεργό τους βγήκαν στα μαγαζιά στην αγορά της Άρτας και ψώνιζαν σαν να ήταν δική τους ξοδεύοντας 870€, ενώ κατάφεραν να κάνουν ανάληψη μετρητά αξίας 890€.
Η Αστυνομία ταυτοποίησε τους τρεις δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Κλοπή του αιώνα» στο Ιράκ: Επιχειρηματίας και πρώην αξιωματούχος έκλεψαν 2,5 δισ. από την εφορία
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση της οικογένειας της Βιρτζίνια Τζιούφρε στον βασιλιά Κάρολο να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Τεχεράνη: Πέντε νεκροί και 170 τραυματίες από τις επιθέσεις στις πετροχημικές εγκαταστάσεις του Ιράν
23:44
ΚΟΣΜΟΣ