Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό Κηφισίας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους
EUROKINISSI/ LATO KLODIANΑυξημένη κίνηση στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής, καταγράφεται το πρωί της Δευτέρας (09/09) με τον Κηφισό να έχει την μεγαλύτερη δυσκολία στην μετακίνηση των οχημάτων.
Την ίδια στιγμή χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών με τις ταχύτητες των οχημάτων να είναι αρκετά χαμηλές.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος).
Όμως και στην Κηφισίας η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη κυρίως στο ρεύμα εισόδου προς Αθήνα, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αττική Οδός
Καθυστερήσεις 15-20 λεπτών καταγράφονται και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος του κόμβου Μεταμόρφωσης αλλά και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρόνων ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25