Λαμία: Απατεώνες πήραν 30.000 ευρώ από ηλικιωμένη για «μαϊμού» τροχαίο
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕΘύμα απατεώνων έπεσε μια ηλικιωμένη στη Λαμία, από την οποία απέσπασαν το ποσό των συνολικά 30.000 ευρώ, προσποιούμενοι τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί η κόρη της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr ο απατεώνας τηλεφώνησε σε 77χρονη σε Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων και προσποιούμενος τον αστυνομικό, υποστήριξε ότι η κόρη της είχε τραυματίσει θανάσιμα παιδάκι και για να μη φυλακιστεί χρειαζόντουσαν 15.000 ευρώ.
Τα χρήματα παρέδωσε η ίδια ηλικιωμένη σε νεαρό άνδρα σε κεντρικό σημείο του χωριού. Όμως οι απατεώνες δε σταμάτησαν εκεί. Προτού καλά – καλά προλάβει να συνέλθει από το σοκ της ξανατηλεφώνησαν να της πουν ότι η οικογένεια του παιδιού δεν είχε λεφτά για την κηδεία και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν άλλα 15.000 ευρώ, τα οποία εισέπραξε πάλι ο ίδιος άνθρωπος από το ίδιο σημείο.
Με το που κατάφερε να συνέλθει από το σοκ η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και το κατήγγειλε στην αστυνομία.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξιχνιάστηκε απάτη τύπου «carousel» - Πώς έκλεψαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ σε ΦΠΑ
Συνελήφθη 49χρονος που εξαπατούσε πολίτες με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30 Μαρτίου)
06:30
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
06:00
Πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Κοινωφελής εργασία για όσους βανδαλίζουν
05:00
Επιδότηση μετακινήσεων από και προς τα νησιά - Σύντομα ο νέος κύκλος αιτήσεων
04:00