Στη Λάρισα για επίσκεψη ο διοικητής της τουρκικής 1ης στρατιάς
Το κτήριο της 1ης στρατιάς στη Λάρισα
ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΟ διοικητής της τουρκικής 1ης Στρατιάς, Αλί Σιβρί, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, κατά το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης υποδέχθηκε στο Αρχηγείο Στόλου, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, τον Τούρκο ομόλογό του αντιναύαρχο Καντίρ Γιλντίζ, την Τρίτη (9/7), στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Αρχηγών Στόλου Ελλάδας Τουρκίας, στο πλαίσιο των ΜΟΕ των δύο χωρών
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στον 19χρονο φίλο του θύματος - Κρατείται μέχρι την απολογία του
15:18
CULTURE
«Καλύτερο Casting» και μετά τι; Ποιες νέες κατηγορίες θα μπορούσαν να προστεθούν στα Όσκαρ
15:18
ΣΠΟΡ
Με εκρηκτικούς ρυθμούς αναπτύσσεται ο γυναικείος αθλητισμός - Το ποδόσφαιρο στα πιο δημοφιλή
15:07
ΕΛΛΑΔΑ
Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης - Έπεσε στο κενό από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου
15:00
CULTURE