Πυροβόλησαν στο Αιγάλεω έμπορο χρυσού για να τον ληστέψουν
Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης με τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο ένας έμπορος χρυσού, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ληστές στην οδό Λυκαβηττού στο Αιγάλεω.
Πέντε λεπτά μετά τις έντεκα το πρωί και ενώ το θύμα ήταν στο δρόμο μεταφέροντας κράμα χρυσού, τον προσέγγισαν οι δράστες, τον πυροβόλησαν στα πόδια και του άρπαξαν την τσάντα με το πολύτιμο περιεχόμενο.
Τα στελέχη της Ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό οι δράστες να ήταν καλά πληροφορημένοι για την ιδιότητα τού θύματος και να τον είχαν παρακολουθήσει, για αυτό και θέλουν να μιλήσουν με τον έμπορο, για να δουν ποιος γνώριζε το πρόγραμμά του, ενώ προσπαθούν μέσα από υλικό καμερών ασφαλείας και μαρτυρίες να βρουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος με αδυναμία στα «έξυπνα» ρολόγια
Προσλήψεις 150 Συνοριακών Φυλάκων με απολυτήριο λυκείου - Δείτε μέχρι πότε
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Δεκεμβρίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά - Πότε είναι η επόμενη δόση
06:00
ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία για το Voucher βιβλίων - Πότε λήγει η προθεσμία
05:00
Ποιοι θα λάβουν την τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια είναι τα ποσά
04:00