Κρατείται ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε στη Θεσσαλονίκη γονείς και το δύο ετών παιδί τους
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIΕντολή να κρατηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό.
Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.
Οι γονείς (37 ετών ο άνδρας και 34 η γυναίκα) διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: 66χρονη έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε
Γυναίκα έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την επιβίβασή της σε πλοίο
SPONSORED
Πρόγραμμα «e-Astypalea» - Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00
Πότε καταβάλλεται το επίδομα παιδιού - Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι
00:30
Eπικοινωνία Λαβρόφ - Ρούμπιο σχετικά με τις ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
23:57
Ο πρόεδρος της Βολιβίας μειώνει 50% τον μισθό του και τους μισθούς των υπουργών
23:50