Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαροντουφεκά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου από το Λιμενικό
INTIME NEWS / ΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΣε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Ο αλιέας αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης (11/9). Κατόπιν αιτήματος του Λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών, έχουν κινητοποιηθεί μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από την Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σημειώνει τα εξής: «Επιχείρηση τώρα στη Χαλκιδική. Κατόπιν αιτήματος του λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών έχουν κινητοποιηθεί μέλη της ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Γλαρόκαβου, στη Κασσάνδρα».
Fuel Pass: Πάνω από 60.000 αιτήσεις σε δύο ώρες- Προβλήματα λόγω επισκεψιμότητας στο vouchers.gov.gr
18:55
«Μου κλέβει τη φαντασία»: Η Σάρον Στόουν απορρίπτει τις ωμές σκηνές σεξ της τηλεόρασης
18:47
Ημαθία: 67χρονος αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του σε αρδευτικό κανάλι
18:38
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Όχι αρκετά καλή, αλλά σημαντική» - Το «όχι» της Τεχεράνης για εκεχειρία
18:30