Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω στατικότητας στην Θεσσαλονίκη - Εισαγγελική παρέμβαση
Προαύλειος χώρος δημοτικού σχολείου
Εκκενώθηκε σχολείο λόγω στατικότηταςΜία ημέρα μετά τον Αγιασμό των σχολείων όλης της χώρας που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εκκενώθηκε κτίριο που στεγάζει μαθητές δημοτικού.
Ο λόγος της εκκένωσης και η μεταφορά των μαθητών του δημοτικού σχολείου έγινε λόγω στατικότητας του κτιρίου για το οποίο μάλιστα έχει παρέμβει και η εισαγγελία.
Πρόκειται για δημοτικό σχολείο στην περιοχή Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης για το οποίο προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στατικότητας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εκκενώθηκε Δημοτικό σχολείο στην περιοχή Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης λόγω ζητήματος στατικότητας. Το ζήτημα έγινε αντιληπτό τον Ιούλιο και έχει υπάρξει και παρέμβαση εισαγγελέα.
Πλέον τα παιδιά με τη νέα σχολική χρονιά έχουν μετακινηθεί σε άλλο κτιριακό συγκρότημα.
ΑΑΔΕ: Παράταση μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για την υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
04:00
Ποιες είναι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια - Τι δείχνουν οι τάσεις της αγοράς
03:00
Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει η λίστα των προϊόντων που μειώνονται οι τιμές τους - Οι νέες εκπτώσεις
02:00
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
01:00