Σπάρτη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων μπροστά στο Εργατικό Κέντρο - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/09) σε κεντρικό δρόμο της Σπάρτης έξω από το εργατικό κέντρο της πόλης.
Από την ομολογουμένως περίεργη καραμπόλα που προκλήθηκε λόγω ... όπισθεν δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από το σημείο της καραμπόλας έξω από το Εργατικό Κέντρο Σπάρτης
FlynewsΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με το flynews.gr, η οδηγός ενός κόκκινου οχήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κάνοντας όπισθεν, χτύπησε ένα λευκό αγροτικό, το οποίο με τη σειρά του «καβάλησε», λόγω της μεγάλης δύναμης που αναπτύχθηκε, ένα μαύρο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο ακριβώς πίσω.

Από το σημείο της πολλαπλής καραμπόλας στην Σπάρτη
FlynewsΔεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες και για τη διερεύνηση του «περίεργου» τροχαίου ατυχήματος.
SPONSORED
CNNi: Σε πολιτικό αδιέξοδο λόγω Ιράν ο Τραμπ: Γιατί ανησυχούν Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί
14:11
Πότε θα γίνει η κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα - Η επιθυμία της οικογένειάς της
14:04
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Ακατάλληλη η αίθουσα της δίκης - Θεατρινισμοί το κόμμα Καρυστιανού
13:55
Ελληνικές επενδύσεις 3,8 δισ. ευρώ και εξαγωγές 2,1 δισ. ευρώ προς την Ρουμανία
13:48