Σέρρες: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καστανοχώρι Σερρών
Πυροσβέστες σε κατάσβεση φωτιάς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) σε δασική έκταση του Καρυδοχωρίου του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής, εναέρια και επίγεια ήταν άμεση, καταφέρνοντας να οριοθετήσουν την φωτιά σε λίγη ώρα.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι άνδρες της 2ης ΕΜΟΔΕ από τη Θεσσαλονίκη και 8 από την Π.Υ. Σερρών και τα κλιμάκια της Νιγρίτας (με δύο οχήματα) και της Νέας Ζίχνης (με ένα όχημα).
Ρίψεις νερού έκανε ελικόπτερο Ericsson ενώ από την πρώτη στιγμή στην περιοχή βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Γιάννης Μπαλτήρας και στελέχη του Δήμου με υδροφόρα και μηχανήματα.
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν 17χρονος και 18χρονος για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα
20:15
ΔΙΕΘΝΗ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά LNG - Εκτεθειμένη η Ελλάδα
20:06
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πυραυλικές επιθέσεις σε Τεχεράνη και Ισραήλ - Πιθανή χερσαία επιχείρηση του IDF στο Λίβανο
19:40
ΚΟΣΜΟΣ
Εκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου στη Ρώμη: Δύο τραυματίες, καταστροφές και εκκενώσεις
19:36
ΕΛΛΑΔΑ