Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε βιασμό - Οι δράστες ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ -ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Στη σύλληψη δύο ανδρών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό,ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Είχε προηγηθεί, όπως αναφέρει το thestival. gr καταγγελία 23χρονου, σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενοι άντρες, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της 13-09-2024, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: 20χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για βιασμό - Οι έρευνες των αρχών
Βρετανία: Αβάσιμος ο ισχυρισμός της Ρωσίας για τα πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία
20:30
Θεοδωρικάκος: Καλά νέα τα 400 εκατ. για την βαριά βιομηχανία και η αυτάρκεια στην παραγωγή χαρτιού
20:20
Δεκάδες χιλιάδες κλήσεις μοίρασε η Τροχαία το τριήμερο των Αποκριών για ταχύτητα και αλκοόλ
20:11
Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Μουσείου του Λούβρου - Δεκτή η απομάκρυνσή της από τον Μακρόν
20:00