ΕΛΛΑΔΑ

Κτίριο - φρούριο για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών

Κτίριο - φρούριο για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών
EUROKINISSI

Σε ένα απόλυτα στεγανοποιημένο κτίριο που θα έχει πριν ελεγχθεί από το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών αλλά και από τις Αρχές ασφαλείας για οποιαδήποτε παρεμβολή ή κρυμμένα μικρόφωνα και μέσα επικοινωνίας, θα μπουν το πρωί της Τρίτης όσοι πάρουν μέρος στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Ήδη από την αστυνομία είναι έτοιμο το σχέδιο αλλά και ο αριθμός των αστυνομικών που θα πάρουν μέρος στη φύλαξη και τον έλεγχο του κτιρίου.

Από μέρες ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα. Όμως οι Αρχές προέβλεψαν και στο κτίριο θα εγκατασταθεί ακόμα και το ειδικό μηχάνημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων σε περίπτωση που κάποιος μπει στο " πειρασμό " να βάλει κρυφά τηλέφωνο στο κτίριο.

Πάνω από 100 αστυνομικοί θα διατεθούν για τον έλεγχο. Μέσα στο κτίριο θα βρίσκονται συνολικά 86 αστυνομικοί σε τρεις βάρδιες ενώ εξωτερικά του κτιρίου θα υπάρχουν περιπολίες και παρατηρητές.

Σε κάθε υποψήφιο θα διατεθούν δυο αστυνομικοί που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του κίνηση μέσα στο κτίριο ακόμα και στην τουαλέτα, καθώς απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με τα άτομα που θα βρίσκονται στο χώρο για τη δημοπρασία.

Οι υποψήφιοι θα βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια τα οποία μέχρι το πρωί της Τρίτης θα παραμείνουν σφραγισμένα και οι υποψήφιοι θα αντικρίσουν ταινία ασφαλείας στην πόρτα πριν μπουν στο δωμάτιο που τους αναλογεί.

Ούτε η προσωπική φρουρά του υποψηφίου θα μπορεί να ανεβεί στο κτίριο ενώ όσοι τελικά μπουν στο χώρο έχουν δώσει τα λεπτομερή τους στοιχεία και μάλιστα από νωρίς.

Επίσης κανένας δεν θα μπορεί και να βγει από το κτίριο ακόμα και αν έχει τεθεί εκτός κούρσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ