Γύθειο: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα μετά από λάθος χειρισμό οδηγού
Περιπολικό της αστυνομίας σε αποβάθρα λιμανιού
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣΣτην θάλασσα έπεσε ένα αυτοκίνητο στην παραλία του Γυθείου Λακωνίας έπειτα από λάθος χειρισμό της οδηγού του οχήματος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν αμέσως στελέχη της Λιμενικής Αρχής που εντόπισαν το όχημα να έχει επικαθήσει με τους 4 τροχούς, σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή, δίπλα στο δημοτικό χώρο στάθμευσης.
Απ’ το αυτοκίνητο, είχαν εξέλθει οι δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό η 68χρονη οδηγός και ιδιοκτήτρια του καθώς και μια 92χρονη συνεπιβάτης.
Κατά δήλωση της 68χρονης ιδιοκτήτριας – οδηγού, το αυτοκίνητο, κατέληξε στη θάλασσα, κατά την εκκίνηση, λόγω λάθους χειρισμού, καθώς αυτό βρισκόταν σταθμευμένο.
Η 92χρονη, με μέριμνα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε, προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, απ’ το οποίο βγήκε, χωρίς να φέρει κάποιο τραυματισμό.
Το αυτοκίνητο, πρόκειται να απομακρυνθεί με μέριμνα της ιδιοκτήτριας, ενώ απ’ το συμβάν, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Τροχαίο ατύχημα για τον Νίκο Νικολόπουλο στην Πάτρα - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος
14:08
Υπόσχεση εκδίκησης από τον νέο ανώτατο ηγέτη του Ιράν για τον θάνατο του πατέρα του Αλί Χαμενεΐ
13:57
Νέο κύμα ουκρανικών επιθέσεων κατά του ρωσικού σκιώδους στόλου στην Αζοφική Θάλασσα - Ένας νεκρός
13:45
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις δύο συλλήψεις αναφορικά με την εμπρηστική επίθεση στη Marfin
13:33