Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης 23χρονης στη Θεσσαλονίκη
Το σήμα του «Χαμόγελο του Παιδιού»
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΑίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης της 23χρονης Αρτιόλα Μέσι η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη στις 11 Σεπτεμβρίου.
Η περιπέτεια της Μέσι (επ.) Αρτιόλα (ον.), 23 ετών, έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ενήλικη με την βοήθεια ευαιθητοποιημένου πολίτη κατάφερε να επικοινωνήσει με τους οικείους της και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια της.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 16/09/25, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μέσι (επ.) Αρτιόλα (ον.) και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαφάνιση 23χρονης στη Θεσσαλονίκη - Αγνοείται πέντε ημέρες
Συναγερμός από την εξαφάνιση 50χρονου στην Χαλκιδική - Πιθανόν σε κίνδυνο η ζωή του
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59
Δούκας: Δεν δεχόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ δεύτερο ή τρίτο - Καμία συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία
23:48
Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Σλούκας και Γκραντ λύγισαν τη «βασίλισσα»
23:37