Επανεκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προεδρία του ΣΑΦΕΕ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος
Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), θα συνεχίσει να έχει o κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας. Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και της τεχνολογίας και επιστημονική γνώση από το διεθνές και ελληνικό περιβάλλον».
Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) εκπροσωπεί σημαντικό αριθμό Ελλήνων Αντιπροσώπων, με παρουσία τόσο στο χώρο του φαρμάκου όσο και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την αποτελεσματική συνεισφορά στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, μέσω στοχευμένων προτάσεων – παρεμβάσεων.
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 - Του απονεμήθηκε βραβείο ειρήνης (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10