Καιρός: Φθινόπωρο σε όλη τη χώρα από την Τρίτη με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες
Με αρκετή δροσιά και αξιόλογες βροχές θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες ενώ δεν αποκλείονται και τοπικά έντονα φαινόμενα στο Ιόνιο και τη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, την Τρίτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε μπόρες μες την ημέρα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πιο ισχυρές στα δυτικά. Οι άνεμοι έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Πλησιάζουν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Αγωνία στα συντρίμμια
15:38
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για 5 Περιφέρειες – Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πυροσβεστική
15:34
Γερμανία: Ισόβια για τον δράστη της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο
15:31
Μίνα Παπαθεοδώρου -Βαλυράκη: Την Κυριακή (28/06) η έκθεση στο Λουτράκι με αφορμή το Ράλι Ακρόπολις
15:26