Καιρός: Φθινόπωρο σε όλη τη χώρα από την Τρίτη με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες
Με αρκετή δροσιά και αξιόλογες βροχές θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες ενώ δεν αποκλείονται και τοπικά έντονα φαινόμενα στο Ιόνιο και τη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, την Τρίτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε μπόρες μες την ημέρα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πιο ισχυρές στα δυτικά. Οι άνεμοι έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30